فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی

قوه قضایی سراغ مفاسد افرادی رفت که کسی گمان برخورد با آنها را نمی‌کرد

نماینده مردم شازند در مجلس گفت: حرکت خوبی در برخورد با مفاسد در قوه قضائیه شروع شده و حتی روی افرادی دست گذاشته شده که کسی فکر نمی‌کرد قوه قضائیه با آنها کاری داشته باشد که این روند می‌تواند موجب اعتماد مردم به مسئولان شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، علی ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ، با تقدیر از اقدامات رئیس دستگاه قضا در برخورد با مفاسد گفت: آقای رئیسی حرکت خوبی را در برخورد با مفاسد شروع کرده و امیدواریم که این حرکت همچنان به همین شکل ادامه پیدا کند.

 

وی افزود: آقای رئیسی در برخورد با مفاسد، برخورد با افرادی را در دستورکار قرار داده که شاید کسی فکر نمی‌کرد به آنها پرداخته شود و این باعث می‌شود تا کسانی که در جریان سوءاستفاده‌ها و اختلاس‌ها جری شده بودند به خود بیایند.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من فکر می‌کنم اگر آقای رئیسی این روند را با همین شدت ادامه دهد، می‌توانیم شاهد باشیم که تا مسیر روبه سلامت اقتصادی و اداری را به شکل بهتری طی کنیم.

 

ابراهیمی خاطرنشان کرد: این برخورد با مفاسد توسط قوه قضائیه قطعا موجب ایجاد امید در میان مردم می‌شود و اعتماد بیشتر مردم به مسئولان را در پی دارد.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما در این مقطع سرمایه بزرگی را به خصوص اعتماد مردم را از دست داده‌ایم و اگر با همین اختلاس‌هایی که بروز کرده برخورد قاطع و بدون اغماضی صورت گیرد، موجب بازگشت اعتماد از دست رفته مردم می‌شود و قوه قضائیه از نهادهای موثر در این زمینه است که می‌تواند نسبت به جلب اعتماد مردم اقدام کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن نوروزی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
0
0
درود بر این شجاعت ...به امید اجرای عدالت در ایران عزیز...
پرطرفدارترین اخبار